COMUNICAT ARCASF

Read Time:1 Minute, 0 Second

În ziua de 26 august a.c. a avut loc Adunarea Generală Extraordinară a Asociației Române a Cluburilor și Autorilor de Science-Fiction, ARCASF, desfășurată în sistem online.

În urma alegerilor a rezultat următorul Consiliu Director: Cornel Secu, președinte, Daniel Botgros, președinte executiv, Cristina Negreanu, vicepreședinte, Mircea Naidin, vicepreședinte, Adrian Bancu, secretar general, Felicia Ceaușu, membru, Vlad Frânghiu, membru.

În prima ședință de lucru a Consiliului Director ales s-au hotărât următoarele:

1) A 44-a ediție a ROMCON (Convenția Națională de Science-Fiction) se va desfășura în sistem online în zilele de 8 și 9 decembrie 2023;

2) Juriul, care va acorda Premiile Naționale Pentru Literatură și Artă S.F., este format din Mircea Naidin, președinte; Cristina Negreanu, Cotizo Draia; Bogdan Mihăilescu și Vlad Frânghiu-membri.

3) Propunerile de lucrări pentru Premiile Naționale pentru S.F. se vor trimite pe e-mailul asociatia.arcasf@gmail.com până la 10 septembrie a.c.

4) Nominalizările pentru Premiile Naționale pentru S.F. se vor comunica la 1 octombrie a.c.

5) O delegație din România, condusă de Mircea Naidin, va participa la lucrările Convenției Europene de Science Fiction, Eurocon, Rotterdam, 2024. Alte informații pe site-urile Romcon și ARCASF.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: